Is jouw fiets winterklaar?

Is jouw fiets winterklaar?

Nog eventjes en de winter doet zijn intrede. Regen, hagel, sneeuw en strooizout … is jouw fiets klaar voor het nieuwe seizoen? Met een ANWB Fietspas kun je jouw fiets gratis laten controleren op veiligheid en onderhoud. Lees hier meer!

Bressers Tweewielers in St. Willebrord is aangesloten bij ANWB Gastvrij, hét netwerk van fietsvriendelijke bedrijven in Nederland. Beschik jij over een ANWB Fietspas, dan kun je bij ons jouw fiets laten controleren op veiligheid en onderhoud. Deze fietscheck is geheel gratis op vertoon van de ANWB Fietspas! En kom je langs in november 2017, dan ontvang je ook nog eens 15% korting op eventuele reparaties (exclusief arbeid). Klinkt goed, niet? Maak nu een afspraak met Bressers Tweewielers!

Meer informatie over de ANWB Fietspas

Beschik je nog niet over een ANWB Fietspas? Bekijk meer informatie op de website van ANWB en lees de vele voordelen, zoals Wegenwacht Fietsservice en 24/7 pechhulp. Uiteraard kun je ook contact opnemen met de rijwielspecialisten van Bressers Tweewielers: zij vertellen je graag meer informatie.