Maak kennis met onze nieuwe webshop

Maak kennis met onze nieuwe webshop

Wij hebben er reikhalzend naar uitgekeken, maar vandaag is de nieuwe webshop van Bressers Tweewielers gelanceerd! In de webshop kan je onze gehele collectie scooters, e-bikes en fietsen bekijken en eenvoudig een bestelling plaatsen.

Bressers Tweewielers is sinds jaar en dag specialist in het verkopen en repareren van tweewielers. In onze 600m2 grote winkel in St. Willebrord vind je een zeer ruim aanbod in de mooiste en meest spectaculaire scooterse-bikes en fietsen. Deze tweewielers zijn van gerenommeerde merken als VespaGazelleQwicCortinaPiaggio en Honda. Ook kan je bij Bressers Tweewielers terecht voor Vespa specials: dit zijn prachtige Vespa scooters die je volledig kan customizen.

Gemakkelijker bestellen met responsive webshop

Onze scooterse-bikes en fietsen koop je niet alleen in onze rijwielspeciaalzaak: je kan ze ook bestellen in onze webshop. De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan een volledig nieuwe webshop, waar artikelen nóg beter bekeken kunnen worden en bestellingen eenvoudiger, sneller én veiliger gedaan kunnen worden. De webshop is bovendien responsive en is zowel via desktop, tablet en smartphone te bekijken.

Geef jouw mening

Vandaag is de nieuwe webshop van Bressers Tweewielers gelanceerd! Wij zijn erg blij met het resultaat en wij horen graag wat jij ervan vindt. Neem een kijkje en bekijk alle scooterse-bikesfietsen én accessoires. Meer weten? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak voor service en onderhoud.