Qwic

Performance MN380

Performance MN380


Performance MN380✔Accu in frame ✔Middenmotor ✔Traploze versnelling ✔Riemaandrijving ✔25 km/h

Best we can build. De Performance MN380 biedt luxe, comfort en sportief rijgedrag. De krachtige middenmotor zorgt samen met de riemaandrijving en traploze versnelling voor een optimale ondersteuning bij elke gewenste snelheid.

De geruisloze en zeer krachtige middenmotor van Brose is voorzien van interne riemoverbrenging. Hierdoor biedt de motor een soepele overbrenging van haar vermogen. Met een koppel van 90 Nm is de middenmotor van de Performance MN380 een van de krachtigste middenmotoren in de markt. 

De Performance MN380 is uitgerust met riemaandrijving. Deze riem is gemaakt van rekvrije carbon fiber trekkoorden en slijtvast kunststof materiaal, wat de riemen duurzaam, weerbestendig en onderhoudsvriendelijk maakt.

De accu van de Performance MN380 is strak verwerkt in het frame van de e-bike, wat voor een sportief design zorgt. De accu beschikt over een USB aansluiting waardoor men deze makkelijk kan uitlezen. 

Actieradius

Hoeveel km kun je met een volle accu afleggen? Dat hangt onder andere af van de capaciteit en accugrootte die je kiest: 

525 Wh accu (standaard inbegrepen) → gemiddeld 80 km
735 Wh accu (meerprijs €400,-) → gemiddeld 100 km

 

€ 4.199,-

Maak een gratis proefrit!
Probeer deze e-bike eens gratis en kijk of deze bij u past.

  • Gratis bezorgd v.a. € 100,-
  • Gegarandeerd voordelig
  • Veilig online betalen

Uniek aan de Performance MN380 is de traploze naafversnelling; een innovatief versnellingssysteem met een oneindig aantal versnellingen. Schakelen kan in elke toestand; tijdens het trappen en in stilstand.

Direct advies nodig?

Bel voor persoonlijk advies 0165 - 38 23 25
of stuur een e-mail naar onze klantenservice.