Duurzaam en aangenaam rijden met de elektrische scooter

Duurzaam en aangenaam rijden met de elektrische scooter

Je hebt ongetwijfeld al eens kennisgemaakt met e-bikes en elektrische auto’s. Maar wist je dat er ook elektrische scooters op de markt zijn? Bressers Tweewielers heeft enkele e-scooters in het assortiment! Lees hier meer en ontdek de vele voordelen van de elektrische scooter.

Duurzaam en aangenaam rijden met de elektrische scooter

Net als alle andere elektrische vervoersmiddelen, zijn ook elektrische scooters razend populair. Elektrische scooters worden – zoals de naam al doet vermoeden – aangestuurd door een elektrische motor. Dankzij deze manier van aandrijving, is de e-scooter zeer milieuvriendelijk. De e-scooter stoot geen uitlaatgassen uit en is ook nog eens stiller dan een normale benzinescooter. De elektrische scooter biedt daarnaast nog veel meer voordelen. Wij hebben de pro’s voor je op een rijtje gezet.

De voordelen van een elektrische scooter

  • De e-scooter is milieuvriendelijk, want tijdens het rijden worden er geen uitlaatgassen uitgestoten.
  • De e-scooter is goedkoper in het gebruik van een benzinescooter. Electra is namelijk goedkoper dan brandstof.
  • De e-scooter is wellicht wat duurder in aanschaf, maar is ook gemoeid met lagere energie- en onderhoudskosten. In sommige gevallen kan je gebruikmaken van speciale subsidies.
  • Met de e-scooter heb je geen problemen tijdens het starten: de motor is direct klaar voor gebruik (mits de accu van de motor is opgeladen).
  • De e-scooter maakt aanzienlijk minder geluid dan een normale benzinescooter. Dit is niet alleen prettig voor jezelf, maar ook voor medeweggebruikers.
  • Veelal heeft de e-scooter een kortere optrektijd dan een benzinescooter.
  • Over het algemeen is de e-scooter kleiner en compacter dan een benzinescooter.
  • In veel steden zijn stadsdelen afgesloten voor benzinescooters. Deze beperkingen gelden niet voor e-scooters.


Maak kennis met de AGM ECO en BTC e-Cruise
In het assortiment van Bressers Tweewielers vind je e-scooters AGM ECO en BTC e-Cruise. De AGM ECO is een van de eerste e-scooters van AGM. De scooter heeft een uitneembare 32Ah lithiumaccu van LG en een actieradius van 75 kilometer. De topsnelheid van de AGM ECO is maar liefst 70 kilometer per uur. De BTC e-Cruise is eveneens voorzien van een uitneembare 28Ah lithiumaccu van LG. Deze e-scooter is beschikbaar in een variant van 25 kilometer per uur en eentje van 45 kilometer per uur. Bij 25 kilometer per uur is de actieradius 70 kilometer en bij 45 kilometer per uur bedraagt de actieradius 50 kilometer.

Ontdek de e-scooters van Bressers Tweewielers
Ben jij overtuigd geraakt en wil je dolgraag een elektrische scooter aanschaffen? Breng een bezoek aan Bressers Tweewielers! Onze medewerkers laten jou graag kennismaken met de e-scooters AGM ECO en BTC e-Cruise. Maak vrijblijvend een proefrit en ontdek het comfort, het gemakt én het rijplezier van deze scooters. Laat je voorlichten en wie weet rijd jij dadelijk weg met een nieuwe e-scooter!