Vespa specials bij Bressers Tweewielers

Bij Wim Bressers Tweewielers

Ben jij groot fan van Vespa scooters? Haal je hart op bij Bressers Tweewielers! Wij zijn sinds jaar en dag dealer van deze prachtige Italiaanse scooters. In ons assortiment vind je niet alleen de mooie, reguliere Vespa scooters: wij beschikken ook over de exclusieve Vespa specials.

Vespa Sprint en Vespa Primavera

De lijn van Vespa specials bestaat uit de Vespa Sprint en de Vespa Primavera. Dit zijn stijlvolle scooters met een bijzondere lak, chromen accessoires en een (laag) windscherm. En wil je je écht onderscheiden van de rest, dan kun je jouw Vespa scooter volledig laten customizen!

Customize jouw Vespa special

Bij Bressers Tweewielers is het mogelijk om jouw Vespa scooter helemaal eigen te maken. Kies de wielen en onderdelen die jij mooi vindt, zoals wielen met bijzondere velgen of een uniek zadel van bruin, wit of zwart leder. En het mooiste: je kunt jouw Vespa zelfs voorzien van de kleur van jouw keuze! Van knalroze tot legergroen en van mat zwart tot glanzend rood: alle kleuren en afwerkingen zijn mogelijk! Voorzie jouw Vespa van custom paint.

Ontwerp jouw Vespa scooter

Breng een bezoek aan de showroom van Bressers Tweewielers. Je vindt ons aan de Dorpsstraat 85-87-89 in St. Willebrord, in de buurt van Bergen op Zoom, Etten-Leur, Breda, Oudenbosch, Roosendaal en Zundert. Onze scooterspecialisten ontvangen jou graag en vertellen je meer over de vele mogelijkheden van de Vespa specials. Ook kunnen onze specialisten jou meer vertellen over het prijskaartje, want bij de Vespa specialist is de prijs op aanvraag.

Bekijk onze Vespa Specials