Vogue

Carry 3

Vogue Carry 3 elektrische bakfiets 

De Vogue Carry 3 elektrische bakfiets in een Black-Brown uitvoering. Deze bakfiets biedt een combinatie van functionaliteit en elegantie voor jouw dagelijkse avonturen. Met zijn ruime bak biedt de bakfiets plaats aan maximaal 4 kinderen, waardoor het een perfecte optie is voor het brengen en halen van kinderen naar school, activiteiten of gewoon voor een leuke rit in de buurt.

Deze bakfiets is uitgerust met een krachtige Ananda M81 motor met 100 Nm. Dit geeft je een prettige ondersteuning zelfs bij zware beladingen. Daarnaast beschikt de Carry 3 over het Ananda D16 LCD-display. Dit display biedt een intuïtieve bediening en een heldere weergave van essentiële ritinformatie. Met vijf ondersteuningsniveaus kun je eenvoudig de gewenste mate van trapondersteuning kiezen, waardoor je jouw rit kan aanpassen aan verschillende omstandigheden en terreinen.

Dankzij het stevige frame en de brede wielen biedt de Vogue Carry 3 stabiliteit en controle, zelfs wanneer de bakfiets volledig beladen is. Dit maakt hem perfect voor manoeuvreren in stedelijke omgevingen. Voor optimale veiligheid en controle is de Carry 3 uitgerust met hydraulische schijfremmen, die zorgen voor krachtige en betrouwbare remprestaties, zelfs onder zware belasting.

€ 2.999,-

Maak een gratis proefrit!
Probeer deze e-bike eens gratis en kijk of deze bij u past.

  • Gratis bezorgd v.a. € 100,-
  • Gegarandeerd voordelig
  • Veilig online betalen