Elektrische fiets Zundert

Het adres met jarenlange ervaring in het verkopen en repareren van scooters, bromfietsen, fietsen en elektrische fietsen. Wim Bressers verkoopt de e-bikes van Gazelle, Cortina en Qwic. Bij ons kunt het beste uw lievelings elektrische fiets kopen.

De fietsenmerken voor zowel kind als volwassene die Wim Bressers verkoopt zijn: Gazelle en Cortina. Deze mooie collectie van fietsen zijn niet alleen in onze webshop te koop maar ook te bezichtigen in onze grote showroom. Een elektrische fiets kopen is vaak een moeilijke klus, laat u zich dus adviseren en kom langs of bel gerust.

Wim Bressers heeft naast fietsen ook een zeer uitgebreide collectie van scooters. De merken voor de scooters die Wim Bressers in zijn collectie heeft zijn: Vespa, Piaggio, Sym, Kymco, Peugeot, Yamaha, Tomos, Derbi, Honda en GTS. Dit zijn hele betrouwbare scooters die garant staan voor vele mooie kilometers. Wim Bressers heeft ook nog eens een zeer leuke special voor de mensen die graag hun eigen scooter willen samenstellen. Bij ons kun je een Vespa special helemaal opstellen naar jouw wens. Ook deze ruime collectie is te bezichtigen in onze grote showroom. De prijzen van de scooters op de website zijn inclusief afleverkosten t.w.v. 200 euro.

Wim Bressers heeft een ook een zeer uitgebreid aanbod in onderdelen, kleding, helmen, accessoires en verzekeringen! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van St. Willebrord, tussen Roosendaal en Breda.

Je kunt bij Wim Bressers Tweewielers ook terecht voor onderhoud en reparaties van alle merken scooters en bromfietsen. Zonder lange wachttijden, en tegen betaalbare prijzen! Onder het genot van een bakje koffie kun je wachten op de kleine reparaties. Wacht niet langer en kom bij ons uw elektrische fiets kopen, of neem contact met ons op. Elektrische fiets Zundert?

Onze producten

Welkom in
onze showroom!

ruim 600m2 rijwiel inspiratie

Bressers Tweewielers
Dorpsstraat 85-87-89
4711 NE St. Willebrord
0165 - 38 23 25

Onze klanten geven ons een

8,4

