Fietsenzaak Oudenbosch

Wim Bressers is de fietsenzaak met jarenlange ervaring in het verkopen en repareren van scooters, bromfietsen en fietsen . Wim Bressers heeft een zeer uitgebreid aanbod in onderdelen, kleding, helmen, accessoires en verzekeringen!

De fietsenzaak is gevestigd in het centrum van St. Willebrord, tussen Roosendaal en Breda. Kom eens kijken in onze showroom met de nieuwste modellen! Je kunt bij Wim Bressers Tweewielers ook terecht voor onderhoud en reparaties van alle merken scooters en bromfietsen. Zonder lange wachttijden, en tegen betaalbare prijzen! 

Mocht u zelf nog niet weten welke maat fiets u nodig heeft kunt u altijd even langs komen in de winkel, hier word samen met u gekeken naar wat een goede houding is voor u op de fiets. Zo kunt u altijd zorgeloos en met plezier fietsen, ook voor langere afstanden.

Ook verkoopt Wim Bressers elektrische fietsen. Wim Bressers verkoopt de elektrische fietsenmerken Gazelle, Cortina en Qwic. De beste merken voor elektrische fietsen kunt u bij ons kopen. De fietsen zijn voorzien van een accu, waar vele mooie kilometers mee gemaakt kunnen worden. De elektrische fietsen zijn te koop voor jong en oud, daarnaast zijn ze zowel voor vlakke als voor heuvelachtige landschappen geschikt.

Fietsenzaak Oudenbosch? Neem contact met ons op voor meer informatie, neem een kijkje in onze web shop of kom eens langs in onze winkel!

Al onze fietsen hebben de laagste prijs garantie, Stap bij ons op de fiets is net als een droomvakantie.

 

Welkom in
onze showroom!

ruim 600m2 rijwiel inspiratie

Bressers Tweewielers
Dorpsstraat 85-87-89
4711 NE St. Willebrord
0165 - 38 23 25

Onze klanten geven ons een

8,4



Onze merken

Topmerken voor een topprijs

  • Gratis bezorgd v.a. € 100,-
  • Gegarandeerd voordelig
  • Veilig online betalen