Bezoek 18 maart de Opstapdag Elektrische Fietsen

Bezoek 18 maart de Opstapdag Elektrische Fietsen

Wil je een nieuwe fiets aanschaffen, maar twijfel je tussen een reguliere fiets of een e-bike? Breng op 18 maart tussen 11.00 en 17.00 uur een bezoek aan Bressers Tweewielers en ontdek tijdens onze Opstagdag Elektrische Fietsen de vele voordelen van e-bikes!

Hoor je van vrienden en familie enthousiaste verhalen over elektrische fietsen, maar ben je zelf nog niet overstag gegaan? Steeds meer mensen kiezen voor een e-bike. Niet omdat hun gezondheid het niet meer toelaat om op een normale fiets te rijden, maar een e-bike brengt vooral veel gemak en comfort. Elektrische fietsen beschikken over elektromotoren die zorgen voor een aangename trapondersteuning. Zo kom je verder, veel verder.
 

Proefrijden en advies op maat

Wil je het gemak en comfort van e-bikes ervaren? Breng op zondag 18 maart een bezoek aan de Opstapdag Elektrische Fietsen van Bressers Tweewielers! Na het succes van voorgaande edities hebben wij de Opstapdag ditmaal nóg groter opgezet. Onze verkoopadviseurs verwelkomen je tussen 11.00 en 17.00 uur met een hapje en een drankje en geven je fietsadvies op maat. Zij laten je kennismaken met e-bikes van topmerken als Gazelle en Qwic én je kunt geheel vrijblijvend een proefrit maken.

Laat je overtuigen en kom langs bij de Opstapdag Elektrische Fietsen. Je bent van harte welkom aan de Dorpsstraat 89 in Sint Willebrord. Tot zondag!