Kom op 1 september naar de braderie in St. Willebrord

Kom op 31 augustus en 1 september naar de braderie in St. Willebrord

Wat ga je doen tegen het einde van de vakantie? Ga nog een laatste keer iets leuks ondernemen deze zomer en kom naar dé braderie van St. Willebrord, het jaarlijkse evenement waar je de zomer goed afsluit.

Op 31 auagustus en 1 september vindt de zomerbraderie plaats in het centrum van St. Willebrord. Deze dag komt het hele dorp bij elkaar om feest te vieren. De hele Dorpsstraat is dan ook feestelijk aangekleed en overal staan kraampjes en worden activiteiten georganiseerd. Een van de gezelligste dagen in ’t Heike. Bressers Tweewielers is 1 september natuurlijk ook te vinden op de braderie met leuke acties.
 

Nieuwe modellen Vespa’s en e-bikes 

De braderie is het aangewezen moment om de nieuwe modellen  te bekijken. Zowel de nieuwe Vespa-scooters als e-bikes zijn te bezichtigen bij het pand van Bressers Tweewielers. Ook de Vespa Specials zijn te zien op de braderie. Wil je een scooter die als geen ander is? Maak dan een Vespa die volledig aangepast is aan jouw wensen. Met een nieuw zadel, verfbeurt, metalen frame en windscherm heb je een Vespa die uniek is in zijn soort.
 

Kom langs in St. Willebrord 

Nog geen plannen op 31 augustus en 1 september? Kom dan langs in St. Willebrord. De feestelijke braderie is een gezellig evenement waar verschillende winkeliers kraampjes hebben uitgestald, waaronder Bressers Tweewielers. Ook zijn er leuke activiteiten en is er is gezelligheid op de terrassen. Sluit optimaal jouw zomer af met de leukste braderie van het jaar.