Opstapdag Elektrische Fietsen op Tweede Paasdag

Opstapdag Elektrische Fietsen op Tweede Paasdag

Wat zijn jouw plannen voor Pasen? Breng je een bezoek aan familie, ga je naar de woonboulevard of maak je een Paaswandeling? Op Tweede Paasdag ben je van harte welkom op de Opstapdag Elektrische Fietsen bij Bressers Tweewielers!

Afgelopen 18 maart organiseerde Bressers Tweewielers een Opstapdag Elektrische Fietsen. Hier konden bezoekers kennismaken met de mogelijkheden van een e-bike. E-bikes beschikken over elektromotoren die zorgen voor een aangename trapondersteuning. Zo kom je verder, veel verder! Na het succes van 18 maart organiseren wij een nieuwe Opstapdag Elektrische Fietsen. Ditmaal heten wij jou van harte welkom op maandag 2 april van 11.00 tot 17.00 uur!
 

Maak kennis met e-bikes van Gazelle en Qwic

De verkoopmedewerkers van Bressers Tweewielers heten jou op Tweede Paasdag van harte welkom met heerlijke Paasgerechtjes. Zij laten jou kennismaken met e-bikes van topmerken als Gazelle en Qwic én je kunt geheel vrijblijvend een proefrit maken. Ben jij enthousiast geworden en wil je een e-bike aanschaffen, dan kan je direct een mooi exemplaar uitzoeken.

Wil jij proefrijden en een fietsadvies op maat? Kom ook naar de Opstapdag Elektrische Fietsen! Je vindt Bressers Tweewielers aan de Dorpsstraat 89 in Sint Willebrord.