Vakantiegeld ontvangen? Investeer in een nieuwe fiets

Vakantiegeld ontvangen? Investeer in een nieuwe fiets

Krijg je in mei of in juni het vakantiegeld op de rekening gestort? Dit geldbedrag kan je gebruiken voor jouw zomervakantie, maar je kan er ook iets anders leuks mee doen. Koop bijvoorbeeld een nieuwe fiets: hier heb je jarenlang plezier van!

Kijk jij reikhalzend uit naar het moment dat je vakantiegeld krijgt? De meeste Nederlandse werknemers krijgen in de maanden mei of juni hun vakantiegeld gestort. Het vakantiegeld is meestal 8 procent van je brutoloon. Het wordt berekend over het loon van 1 juni van het afgelopen jaar tot 1 juni van het huidige jaar. Bij een bruto maandsalaris van € 2.500 ontvang je ongeveer € 1.300 vakantiegeld (netto). Dit extraatje komt altijd goed van pas!
 

Vakantiegeld in Nederland

Het vakantiegeld kan je investeren in jouw zomervakantie, bijvoorbeeld in de aankoop van de vliegtickets, het verblijf in de accommodatie of de aanschaf van een tent of caravan. Zo wordt de vakantie een stuk betaalbaarder! Toch blijkt uit onderzoek van het Nibud dat veel mensen het vakantiegeld niet direct voor de vakantie gebruiken. Zij spenderen het bedrag aan het betalen van achterstallige rekeningen of het bekostigen van een grote uitgave, zoals de bouw van een schuur, de aanschaf van een nieuwe computer of de aankoop van een andere auto.
 

Vakantiegeld voor fiets of scooter

Je kan jouw vakantiegeld ook goed investeren in een nieuwe fiets of scooter. Met het extra geldbedrag kan je een mooi exemplaar aanschaffen, zoals een e-bike, stadsfiets of scooter. Hier heb je jarenlang plezier van! In het assortiment van Bressers Tweewielers vind je de meest prachtige fietsen, e-bikes en scooters: deze zijn van gerenommeerde merken als Vespa, Gazelle, Qwic, Cortina, Piaggio en Honda.
 

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze collectie online of bezoek onze showroom met meer dan 600m2 rijwielinspiratie! Onze verkoopadviseurs vertellen je graag meer over al onze fietsen, e-bikes en scooters en zij zoeken samen met jou naar jouw nieuwe tweewieler! Graag tot ziens.