Vespa Days: voordeel op Vespa Primavera, Sprint en GTS

Vespa Days: voordeel op Vespa Primavera, Sprint en GTS

Vijftig jaar geleden deed de Vespa Primavera haar intrede in de scooterwereld. Een bijzonder model zoals geen ander. Om de geboorte te vieren, staat deze maand in het teken van de Vespa Days. Ook bij Bressers Tweewielers krijg je de hele maand juni heel veel voordeel op verschillende Vespa-modellen.

Wie wil er nu niet gezien worden op een Vespa? Het unieke model met een krachtige motor trotseert al jarenlang weer en wind. En deze maand krijg je extra voordeel op een Vespa. Koop je een Vespa Primavera, Sprint of GTS, dan ontvang je € 200 aan gratis accessoires. Daarnaast krijg je, na het maken van een proefrit, een mini-Vespa cadeau (schaalmodel). Grijp dus die kans en kom langs bij Bressers Tweewielers!


Nieuwe Vespa-modellen

Extra voordeel op jouw scooter is natuurlijk geweldig. Maar wanneer je een uniek model wil, hebben wij nog meer goed nieuws. Vanaf juli zijn er namelijk verschillende nieuwe uitvoeringen in ons assortiment bijgekomen. Neem nu de Spint- en Spint S-modellen. Zowel de 25 als de 40 kilometer-uitvoering krijgen een uitgebreidere kleurkeuze. Ook de Primavera krijgt deze zomer een nieuwe look, met kleuren in een matte afwerking.
 

Kom langs bij Bressers Tweewielers

Heb je al eens gehoord van de Vespa Specials van Bressers Tweewielers? Wij kunnen alles aan de Vespa aanpassen aan jouw wensen. Een ander zadel, knipperlichten, windscherm of remschijven? Alles is mogelijk. Woon je in de buurt van Roosendaal, Etten-Leur of Breda? Kom dan langs in Sint Willebrord of neem een kijkje op de website.