Scooters Zundert

De merken voor de scooters die Wim Bressers in zijn collectie heeft zijn: Vespa, Sym, Kymco, Yamaha, Peugeot, Piaggio, Aprilia, Cortina, Derbi, Honda, Tomos, Turbho en Znen. Dit zijn hele betrouwbare scooters die garant staan voor vele mooie kilometers. Wim Bressers heeft ook nog eens een zeer leuke special voor de mensen die graag hun eigen scooter willen samenstellen. Bij ons kun je een Vespa helemaal opstellen naar jouw wens. Ook deze ruime collectie is te bezichtigen in onze grote showroom.

Wim Bressers is het adres met jarenlange ervaring in het verkopen en repareren van scooter, bromfietsen, fietsen en elektrische fietsen. Wim Bressers verkoopt de elektrische fietsenmerken Trek, Gazelle en Qwic. De beste merken voor elektrische fietsen kunt u bij ons kopen. De elektrische fietsen zijn voorzien van een accu, waar vele mooie kilometers mee gemaakt kunnen worden. De elektrische fietsen zijn te koop voor jong en oud, daarnaast zijn ze zowel voor vlakke als voor heuvelachtige landschap geschikt. Naast elektrische fietsen kunt u bij Wim Bressers ook terecht voor kinder en volwassenen fietsen. De fietsenmerken voor zowel kind als volwassene die Wim Bressers verkoopt zijn: Gazelle, Trek, Qwic, Cortina en Montego. Deze mooie collectie van fietsen zijn niet alleen in onze webshop te koop maar ook te bezichtigen in onze grote showroom.

Wim Bressers heeft een zeer uitgebreid aanbod in onderdelen, kleding, helmen, accessoires en verzekeringen! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van St. Willebrord, tussen Roosendaal en Breda.

Je kunt bij Wim Bressers Tweewielers ook terecht voor onderhoud en reparaties van alle merken scooters en bromfietsen.

Scooters Zundert? Neem snel contact met ons op voor meer informatie, neem een kijkje in onze web shop of kom eens langs in onze winkel!

Kom bij ons vrijblijvend langs voor een verbazing wekend goed koop aanbod!

onze scooters

Welkom in
onze showroom!

ruim 600m2 rijwiel inspiratie

Bressers Tweewielers
Dorpsstraat 85-87-89
4711 NE St. Willebrord
0165 - 38 23 25

Onze klanten geven ons een

8,4

