Keewee

Cangoo Keewee

CANGOO KEEWEE 470 WH ZWART

De Cangoo Keewee 470 Wh Zwart is een ware high-tech bakfiets. Niet alleen het comfort van deze elektrische bakfiets maar ook de (technische) snufjes maken deze bakfiets helemaal compleet. Bovendien is de Cangoo Keewee door de AD Fietstest bekroond als "Best Geteste" bakfiets van het jaar 2023.

De Cangoo Keewee is voorzien van een krachtige Bafang M420 middenmotor met 80 Nm koppel. De krachtige motor in combinatie met de afneembare 36 V/14 Ah accu zorgt ervoor dat u fietstochten tot maximaal 70 kilometer kunt maken. Bovendien is de Keewee bakfiets voorzien van 8 Shimano Nexus versnellingen, hydraulische schijfremmen en CST anti-lek banden.

Deze elektrische bakfiets is uitgerust met een ergonomisch ontworpen stuur waarmee u altijd rechtop zult zitten. Aan het stuur bevinden zich de nodige bedieningsknoppen, zoals de claxon en richtingsaanwijzers. Hiermee kunt u veilig en gemakkelijk voorsorteren en heeft u altijd twee handen aan het stuur. De Keewee bakfiets is de meest kindvriendelijke elektrische bakfiets op de markt. Met gesloten wielkasten kunnen er geen vingers tussen komen en instappen in de bak kan alleen vanaf de rechterkant, zodat uw kinderen alleen veilig vanaf de stoep kunnen instappen. Om deze bakfiets helemaal af te maken, kunt u tijdens de fietstocht uw mobiel opladen via een connector aan de achterzijde

€ 3.999,-

Maak een gratis proefrit!
Probeer deze e-bike eens gratis en kijk of deze bij u past.

  • Gratis bezorgd v.a. € 100,-
  • Gegarandeerd voordelig
  • Veilig online betalen

Direct advies nodig?

Bel voor persoonlijk advies 0165 - 38 23 25
of stuur een e-mail naar onze klantenservice.